PARTNERS

Atelier De Nijs kan steunen op haar vele partners. Elk met hun kennis en talent helpen ze onze ons doel te bereiken. De tocht blijft belangrijker dan de bestemming. Hier een lijst van onze partners. Groot en klein. Allemaal BEDANKT!

partner atelier de nijs aertssen

AERTSSEN

transport bedrijf 

Aertssen helpt Atelier De Nijs met het vervoeren van de tjalk Ortelius van de Antwerpse Droogdoksite naar ons atelier in Doel. Ze werken met een 30m lange lowtrailer en nemen het uitzonderlijk vervoer voor hun rekening. INDRUKWEKKEND!

https://www.aertssen.be/nl


partner atelier de nijs mammoet

MAMMOET

kraan bedrijf

Mammoet helpt met het vervoer van de tjalk Ortelius van Antwerpse Droogdoksite naar Doel. Met 2 kranen hijsen zij de 86 ton zware romp op de lowtrailer in Antwerpen. In Doel doen ze een mooi manoeuvre waarbij 2 kranen het schip in een S-beweging op haar plaats zetten? INDRUKWEKKEND!

https://www.mammoet.com/

partner atelier de nijs beveren gemeente

BEVEREN

de gemeenteraad van Beveren

Gemeente Beveren helpt ons met raad en daad. Ze steunt ons intitiatief en biedt haar netwerk om samen te zoeken naar oplossingen. We zijn zéér blij met de goede communicatie en het wederzijds vertrouwen. We kijken uit naar de toekomst.

https://www.beveren.be/nl

partner atelier de nijs atlasail

ATLASAIL

reisbureau voor traditionele zeilschepen

Atlasail helpt het atelier met het restaureren van schepen. Ze stelt haar netwerk ter beschikking voor raad en komt met eigen ervaring en goede connecties met onze Noorderburen op de proppen met kennis, materiaal en onderdelen.

https://atlasail.com/

partner Atelier De Nijs MLSO

MLSO

Maatschappij LinkerscheldeOever

Deze vereniging staat in voor het beheer en grondbeleid van de Waaslandhaven. Daaronder vallen onze gebouwen en terreinen. Wij mogen deze gratis en voor niets gebruiken.

https://mlso.be/nl

partner atelier de nijs denys

DENYS

bouw bedrijf

Deze grote firma heeft ons voorzien met dikke  hardhouten plateaus waarop de tjalk Ortelius steunt. Zo zakt het 86ton schip niet in de grond tijdens de renovatie.

https://www.denys.com/

partner atelier de nijs UB SAILS

UB SAILS

zeilmakkerij

Hans, UB SAILS, steunt ons project en heeft reeds grote volledige zeilen gedoneerd voor de Ortelius. Een warm contact en grote bron aan zeilkennis!

https://www.zeilmakerijubs.nl/

partner atelier de nijs UB SAILS

DE BRANDT

waterbouwkunde

Bouwbedrijf De Brandt voorziet Atelier De Nijs van staalplaten nodig voor de verhuis van tjalk Ortelius. De firma, gespecialiseerd in waterbouwkunde, bouwt aan de nieuwe steiger van het haventje in Doel. Hier zal de Ortelius te water worden geladen. 

https://www.debrandt.be/nl/home/

Koning Boudewijn stichting

KONING BOUDEWIJN STICHTING

filantropie

De Koning Boudewijnstichting is een actor van verandering en vernieuwing in dienst van het algemeen belang en van de sociale cohesie. Ze gaat voor een zo groot mogelijke impact door de capaciteit te versterken van organisaties en individuen die ijveren voor een betere samenleving.

https://kbs-frb.be/nl

Hart Voor Waas

STREEKFONDS OOST VLAANDEREN
HART VOOR WAAS

Crowdfunding

Streekfonds Oost-Vlaanderen versterkt lokale projecten met focus op mens en omgeving. We verbinden schenkers en doeners in een inspirerend en actief netwerk en realiseren concrete impact in jouw buurt.

https://streekfondsoostvlaanderen.be/

Adres
VZW De Maakschappij
BE 0764.793.827
Pastorijstraat 11x
9130 Doel 


Contact
Email: info@atelierdenijs.be
Telefoon +32 (0) 495 54 67 62 

Feedback

Stuur ons uw ideeën, bugrapporten, suggesties! Alle feedback wordt op prijs gesteld.

Start your own website - Check this